TELJESEN

Személyre szabott
Étrend

online étrend

Az étrend tervezését, megelőzi egy online állapotfelmérés. A kérdőív kitöltése után tudok neki látni az étrended összeállításának. A kérdőív segítséget nyújt, hogy egy tökéletes étrendet készítsek el. A kérdőívben a tested adataid , célodat, egészségügyi állapotod szükséges megosztanod és az étkezési szokásaiddal kapcsolatban teszek fel kérdéseket.

Az étrend napokra lebontva, hétfőtől vasárnapig, grammra pontosan kiszámolva van a testsúlyodhoz és igényeidhez igazítva.


Az online lehetőséggel a fizetés utalással történik. A kitöltött kérdőív visszaküldése után a személyre szabott étrended 10 munkanapon belül készítem el számodra.


Az étrend elküldése után folyamatos kontaktban maradunk, heti rendszerességgel megbeszéljük azt, hogy hogyan haladsz. Ha motiváció kell vagy segítség bármikor bátran kereshetsz.


Ennek ára 4 hétre: 28.500 Ft

SZEMÉLYRE SZABOTT ÉTREND

TUDNIVALÓK

 Az étrend nem csirke, rizs és saláta kombinációból áll és nem az éhezésről szól,
(tartalmaz csaló étkezéseket is) hanem az a célom, hogy egy olyan rendszert alakítsak ki az életedben ami hosszú távon tartható. Segítséget nyújtok, hogy egészségesebben élhess és változtass az étkezési szokásaidon.

Sokkal több mint egy táblázat ahol csak leírom milyen ételeket kell enned. Ezért a kapott étrendet az életed további részében is folyamatosan alkalmazhatod.
Minden egyes étkezéshez konkrét receptek tartoznak amelyeket megtalálsz az általam összeállított recepttárban.

részletesen….

MIT TARTALMAZ?

✅ Útmutatót ami egy több oldalas dokumentum. Ebben megtalálhatod az életmódváltás alap szabályait és azt, hogy mikor mit és miért kell egyél, melyek azok a dolgok amire figyelned kell.

✅ Az étkezési naplód által külön elemzem, véleményezem étkezési szokásaidat.

✅ Teljesen személyre szabott étrendet hétfőtől vasárnapig étkezésekre lebontva (a napi étkezések számát a kérdőívben adott válaszok alapján döntöm el).

✅ Az étrend napokra lebontva, hétfőtől vasárnapig, grammra pontosan kiszámolva van a testsúlyodhoz és igényeidhez igazítva. Ettől ne ijedj meg, idővel sokszor nem is lesz már szükséged a mérlegre.

✅ Olyan ételeket  amiket szeretsz, a kérdőívben minden szempontot figyelembe veszek.

✅ Az étrendben szereplő összes ételt  egy külön kapott recepttárban megtalálsz így mindenhez tartozik recept, nem neked kell azokat kitalálnod.  Ha egyéni kérésed van akkor ahhoz mindig készítek új receptet kimondottan a te számodra.

✅ Minden étkezéshez több recept található a recepttárban,nem kell folyamatosan azt egyed ami a heti bontásban szerepel hanem nyugodtan váltogathatod hiszen mindenhez van legalább 3-4  variáció, így a 4 hét után is tudod folytatni.

✅ Recepttárat amely több mint 30-40 változatos receptet tartalmaz. A receptek javarészt könnyen elkészíthetőek, nem kell naponta órákat a konyhában töltened.

✅ Könnyen elkészíthető recepteket.

✅ Listát az alternatív élelmiszerekről és azoknak beszerzési helyeiről.

✅ Folyamatos kontroll, kapcsolattartás.

✅ Egy 30 perces konzultációt (online vagy személyes) melyet bármikor felhasználhatsz (itt meg tudjuk beszélni az esetleges változtatásokat az étrendedben ha szükség van rá).

RECEPT ÖTLETEK

SIKERTÖRTÉNETEK

SIKERTÖRTÉNETEK

Kevesebb súlyfelesleggel mindig nehezebb a fogyás de nem lehetetlen. A két fotó készítése között 6 hét telt. Ez alatt a vendégem 4kg-tól szabadult meg. Ami pedig a legfontosabb, hogy már pár nap után sokkal jobb volt a közérzete, emésztése. ☝🏼
Tehát nem csak az a lényeges, hogy a vendég megszabaduljon több kilótól hanem, hogy egy sokkal egészségesebb életet éljen.
Ez mind a megfelelően összeállított étrendjének köszönhető ahol nem alkalmaztam drasztikus dolgokat, megvonásokat, az ételeket aszerint állítottam össze amit szeret és engedélyeztem azt is, hogy néha legyen csaló étkezése. Tehát egy kis rendszerrel az életében ilyen változást tudott elérni. Sajnos a korlátozások miatt az edzése teljesen kimaradt így a változás csakis a helyes táplálkozása eredménye.

lapozzatok bele vendégem beszámolójába (4. kép)

A személyreszabott étrendhez és edzésprogramhoz is csatlakozhatnak Férfiak és Hölgyek is egyaránt.

A jelentkezés lehetséges külföldről is, az ár ebben az esetben nem változik!

JELENTKEZZ MOST

Az online lehetőséggel a fizetés előre utalással történik, miután visszaküldted a kitöltött kérdőívet és megtörtént a fizetés megkezdem az étrended elkészítését. Az étrend maximum 10 munkanapon belül készül el.

Online állapotfelmérés

  ÁRAK

  Személyi edzés 60′

  60 perces edzések
  a Chili Fitness 4-ben vagy 5-ben

   

  1 alkalom: 5500 Ft
  8 alkalmas bérlet: 40.000 Ft
  10 alkalmas bérlet: 45.000 Ft
  15 alkalmas bérlet: 65.000 Ft

  » TOVÁBB «

  Személyi edzés 90′

  90 perces edzések
  a Chili Fitness 4-ben vagy 5-ben

   

  1 alkalom: 7500 Ft
  8 alkalmas bérlet: 52.000 Ft
  10 alkalmas bérlet: 65.000 Ft
  15 alkalmas bérlet: 87.000 Ft

  » TOVÁBB «

  Személyre Szabott
  ÉTREND

  28.500 Ft

  Személyre Szabott
  EDZÉSTERV

  20.000 Ft

  A 8 alkalmas bérlet 4 hétig, a 10 és 15 alkalmas bérlet 5 hétig érvényes